Het is zover... hét ideale moment om van boekhouder/accountant te veranderen!

Vandaag is het zover!

20 januari...

Of zo ongeveer rond deze periode :)


Hét ideale moment om van boekhouder/accountant te veranderen!Waarom precies dan?

Wel, het ideale moment om van boekhouder/accountant te veranderen valt in het begin van het jaar.
De meeste boekhoudingen zijn per kalenderjaar. Sowieso zijn alle afsluitingen van het boekjaar van eenmanszaken op 31/12 (de laatste dag van het kalenderjaar, en dus ook van het boekjaar). De meeste vennootschappen gaan hier ook in mee en sluiten hun boekjaar ook af op het einde van het kalenderjaar.


Tegen 20 januari is er dan, met die laatste btw-aangifte, een volledige input geweest van de 4 kwartalen of de 12 maanden (van het jaar ervoor).

Zo kan, na overname van het dossier direct na 20/01, de jaarafsluiting van het voorbije boekjaar dan door ons gedaan worden. Uiteraard kunnen de eerste inboekingen van het nieuwe boekjaar dan ook direct door ons gebeuren.

Via een jaarafsluiting kunnen wij jouw dossier ook meteen het beste leren kennen. En kunnen wij jou ook direct het best én het snelst helpen, met de beste adviezen, met de beste tips om te groeien én met de beste kijk op jouw cijfers, samen, met de neuzen vooruit.

Zo, nu weet je dat je er snel werk van kan maken, als je die "switch" waar je al een tijdje aan denkt, wil doen.


Maar waarom zou je nu moeten veranderen?

Ga bij jezelf ten rade. Ben je ten allen tijde tevreden over je boekhouder/accountant? Ben je tevreden over zijn werk, over zijn werksnelheid, over de bereikbaarheid en over de hulp die je krijgt? Ben je bovendien tevreden over de eventuele problemen die hij voor je kan oplossen? Is hij er voor je in goeie maar ook én vooral in moeilijke tijden? Zoekt hij samen naar oplossingen? Neemt hij in goeie tijden ook contact met je op? Probeert hij jouw goeie tijden nóg beter te maken? Kan je er terecht voor al je vragen (hoe dom je ook denkt dat ze zijn)? Zijn er ook opleidingen voorzien? Kan je veel bijleren? Helpt hij je groeien, bloeien en je goed voelen? Kan je er geld aan verdienen?
En ook ... kan hij jouw belastingen wegtoveren? :-)


Zijn alle punten die je zelf belangrijk acht om te vinden bij je boekhouder/accountant afgepunt?
PRIMA! Blijf dan zeker waar je zit (of ga toch eens horen wat wij als kantoor voor jou nóg extra kunnen doen).


Heb je interesse in een boeiende samenwerking? Of gewoon benieuwd wat Dirk én zijn deskundig team nog extra kunnen doen voor jou en jouw bedrijf?
We nodigen je graag uit bij ons op kantoor of digitaal d.m.v. een skype- of ander gesprek om elkaar beter te leren kennen!


Tot binnenkort?