Groeiexpertise

De Groeiexperten

Focus op kwaliteitsvolle relaties

Als je wil opstarten als zelfstandig ondernemer, vraag je een ondernemingsnummer aan, schrijf je je in bij een sociaal verzekeringsfonds en klaar. O ja, misschien heb je ook een boekhouder opgezocht en zelfs al eens wat publiciteit gevoerd. Maar van zodra je begint te groeien – en dat kan al na een maand, een jaar of eventueel later – zal er allicht wat meer bij komen kijken:


• Verstandig en rendabel publiciteit voeren doe je vanaf nu met een marketingexpert aan je zijde.

• En omdat ondernemen vaak een eenzame bezigheid is, zal het in de eerste plaats jouw accountant zijn die jou zal bijstaan in zowel het financiële, het fiscale als het totale ondernemersgebeuren.

• Wil je personeel aanwerven, dan zal een expert sociale wetgeving zeker nuttig zijn in het kluwen van sociale en andere wetgeving.

Omwille van al deze redenen, hebben wij vanuit onze persoonlijke expertise elk 20 tips geschreven. Samen 60 adviezen, 60 aandachtspunten, 60 stops waar je als groeiende ondernemer even stil bij kan staan. Beschouw dit boek als een leidraad en ook als een steun in jouw ondernemen. Ook na een eerste leesbeurt leg je het boek best niet al te ver weg. Het kan blijvend en steeds weer opnieuw inspirerend werken op elk moment in jouw carrière. Wij zijn ervan overtuigd dat je een echte GROEIEXPERT zal worden als je alle tips uit dit werk zal gelezen en toegepast hebben.

Bestel en groei